Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Resort Marine&Spa


Descriere

Situat în inima orașului Sousse, complexul Mövenpick's Resort & Marine Spa are cazare de 5 stele într-o serie de palmieri, piscine în aer liber și priveliști uimitoare din Marea Mediterană. Amplasat de-a lungul unei plaje stralucitoare, aceast resort cuprinde tot ce vă așteptați de la o experiență perfectă de vacanță.

Localizare

Situat în inima orașului Sousse, complexul Mövenpick's Resort & Marine Spa este amplasat de-a lungul unei plaje stralucitoare, aceast resort are priveliști uimitoare din Marea Mediterană şi cuprinde tot ce vă așteptați de la o experiență perfectă de vacanță.

 

Facilitati hotel

Hotelul detine un centru spa cu piscină interioara cu jacuzzi şi exterioară, precum și facilități contra cost: saună, masaj, baie cu aburi. De asemenea hotelul are 3 restaurante si 4 baruri, piscina exterioara şi plajă privată cu șezlonguri și umbrele pentru soare, dar și Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

Facilitati camere

: Hotelul dispune de camere spaţioase, elegante şi luminoase cu vedere la mare, toate având balcon sau terasă, acestea sunt prevăzute cu minibar, seif, TV, telefon, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, uscător de păr, balcon, articole de toaletă gratuite, încălzire, dressing, pardoseală de gresie sau marmură.

 

Sport si agrement

Hotelul dispune de facilități gratuite precum: fitness şi aerobic, aqua gym, saună, cursuri de dans şi yoga dar si facilităţi pentru sporturi nautice şi de plajă.

 

Facilitati pentru copii

Hotelul pune la dispoziția celor mici o piscină de mica adâncime, babysitting, mini club unde pot participa la diverse workshopuri educative şi spectacole de divertisment.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan