Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alhambra Thalasso Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Hammamet, cel mai apropiat aeroport este Tunis (TUN).

Dotări

Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 184 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Telefonul, canale prin satelit, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă camere de familie, 24 de camere de nefumători și o cameră de fumători.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. volei de plajă, volei, partide de golf, tir cu arcul și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana și scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie, talasoterapie, terapii ayurvedice și solariu. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie