Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barcelo Concorde Green Park Palace Resort


Descriere

Amplasare

Acest resort se află chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Port el Kantaoui.

Dotări

Resortul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 452 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 6 săli de conferință.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă, partide de golf, tir cu arcul, mers nordic și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, canoe și aqua-fitness. Hidrobicicletă și plimbări cu banana sunt organizate de ofertanți terți. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, cură, talasoterapie, terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 5 restaurante, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Pentru preferințe speciale, resortul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie