Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS WATER VALLEY BY NEVERLAND


Descriere

Situat în Hurghada, la 22 km de New Marina, Water Valley Aqua Park - By Pickalbatros Neverland oferă unități de cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Fiecare unitate de cazare de la complexul de 4 stele are vedere la piscină, iar oaspeții se pot bucura de acces la o terasă și la un bar. Cu WiFi gratuit în întreaga proprietate, complexul de nefumători are o piscină interioară și un club de noapte.

Localizare

Hurghada Grand Aquarium se află la 12 km de complex, iar Jungle Aqua Park este la 6,6 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 13 km de Water Valley Aqua Park - By Pickalbatros Neverland.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Fiecare unitate de cazare de la complexul de 4 stele are vedere la piscină, iar oaspeții se pot bucura de acces la o terasă și la un bar. Cu WiFi gratuit în întreaga proprietate, complexul de nefumători are o piscină interioară și un club de noapte.

La proprietate este disponibil în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, à la carte sau continental. La unitatea de cazare veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria africană, franceză și indiană. De asemenea, se pot solicita opțiuni vegetariene, vegane și cușer.

Water Valley Aqua Park - By Pickalbatros Neverland oferă un loc de joacă pentru copii. La această stațiune de 4 stele puteți juca tenis de masă, darts și tenis, iar zona este populară pentru snorkelling.

Facilitati Camere

La complexul turistic, camerele sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. La Water Valley Aqua Park - By Pickalbatros Neverland, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.