Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS WHITE BEACH RESORT HOTEL


Descriere

Localizare: hotelul este situat la 300 m de plaja Albatros White Beach si la 3,2 km distanta de Aeroportul International Hurghada. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, 6 piscine, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare in afara locatiei. Activitati incluse: eveniment cu transmisie live, divertisment de seara, club pentru copii, animatori, mini golf, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, teren de tenis. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, inchiriere biciclete, facilitati de sporturi nautice, calarie, drumetii, spa si centru de wellness, baie turceasca, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie