Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTINENTAL HOTEL


Descriere

Situat în Hurghada, pe coasta vestică a Mării Roşii, Continental Hotel Hurghada se bucură de vreme însorită pe tot parcursul anului. Complexul este amplasat în mijlocul unor grădini superbe de 13,5 ha, pe o plajă cu nisip impecabilă şi include un port de agrement privat. Complexul se află aproape de centrul stațiunii Hurghada și permite oaspeților să se bucure de o atmosferă liniștită și relaxantă. Foarte bine 8.5 Booking.com CINA DE REVELION - Toate băuturile vor fi taxate în funcție de consum.

Localizare

Hotelul Continental Hurghada se află la 10 minute cu mașina de aeroportul internațional din Hurghada și de districtul plin de viață Sakkala. Hotelul pune la dispoziție o parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeţii au la dispoziţie localuri unde pot lua masa, un program de divertisment zilnic, un club de sănătate, facilităţi de sporturi nautice, snorkeling, un centru de scufundări privat şi o piscină încălzită în timpul iernii.

Hotelul pune la dispoziție 4 opțiuni de luat masa la Continental Hotel Hurghada. Micul dejun, prânzul și cina sunt oferite la restaurantul principal, Palm’s Brasserie. Oaspeții pot merge la Captain Bar pentru a beneficia de un mic dejun continental, cu preparate ușoare și de zona cu produse dulci, disponibilă după-amiaza.

Facilitati Camere

Acest complex pune la dispoziție o varietate mare de suite şi camere. Toate dormitoarele sunt spaţioase şi oferă ferestre mari, aer condiţionat, TV cu ecran plat și băuturi calde şi reci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.