Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANA BEACH RESORT


Descriere

Acest complex de 5 stele din staţiunea Hurghada oferă o plajă privată pe malul Mării Roşii. Printre facilităţi se numără o piscină exterioară în stil lagună, un centru de scufundări şi un bar cu pian. Toate camerele sunt dotate cu un balcon în aer liber. Fabulos 8.9 Booking.com Incluse in pret cina si spectacolul Neverland in perioadele 01.11.2022-30.11.2022 & 01.03.2023-30.04.2023

Localizare

Complexul Dana Beach se află la doar 15 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional din Hurghada.

Facilitati Hotel

Sunt disponibile 4 restaurante, care servesc o gamă largă de preparate, inclusiv mâncăruri italiene, mediteraneene şi egiptene. Complexul Dana Beach oferă, de asemenea, o discotecă şi 8 baruri, inclusiv un bar pe plajă, cu vedere la Marea Roşie.

Oaspeţii se pot relaxa pe un şezlong şi sub o umbrelă pe malul mării, chiar pe plaja privată a hotelului Dana. Opţiunile de activităţi sportive includ tenis, scufundări cu instructor şi biliard. Complexul Dana Beach este amplasat pe 181.000 m² de teren amenajat.

Facilitati Camere

Camerele luminoase din complexul Dana Beach au ferestre mari şi mobilier din lemn deschis la culoare. Fiecare baie proprie este dotată cu facilităţi de baie gratuite, precum şi cu un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.