Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANA BEACH


Descriere

Dana beach resort este localizata la 5 minute distanta, de mers pe jos, de plaja privata si totodata la 15 minute distanta, cu masina, de aeroportul din Hurgada.
In Dana hotel resort puteti beneficia de trei tipuri diferite de camere, si anume standard room, sea view room si family room.
Conceptul de all inclusive este intalnit la Dana resort, acesta oferind o larga varietate de mancare, precum si de bauturi alcoolice si non-alcoolice.
O varietate foarte mare de facilitati sunt intalnite in Dana resort, iar toate acestea, chiar daca poate nu pot fi facute toate o data, insa partea buna este ca toate pot fi facute in acelasi loc: inotul, surfing-ul, inotul in piscinile mari si scufundarile sunt unele din cele mai populare sporturi de apa regasite aici, iar calaritul pe cal si mersul cu camila, handball-ul, basketball-ul, volleyball-ul, tenisul, mini golf-ul, aerobicul, gimnastica in apa, biliardul si darts-ul sunt pe lista sporturilor zilnice.
Dana beach resort este localizata la 5 minute de mers pe jos de pe plaja privata cu nisip, fiind conectata de localitatea Hurgada printr-un port localizat in apropiere. Piscina exterioara si incalzita, piscina pentru copii, umbrelele de soare si sauna se pot regasi si folosi in resort-ul Dana beach.
Activitatile care se regasesc la Dana beach resort sunt cele de apa, si anume scufundarile, inotul, cade jacuzzi, dar mai putem intalni si sporturile pe plaja precum volleyball, tenis si mini golf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

ATM (Bank)
Bar
Biliard
Camera de bagaje
Club
club pentru copii
DJ
Fitness
Gradina
lift
Massage
Parcare
Piscina exterioara
Piscina pentru copii
Plaja privata
Receptie 24/24
Restaurant
Seif
serviciu de trezire
snack bar
Tenis de masa
umbrela si prosop la piscina