Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII PALM RESORT & AQUAPARK


Descriere

Hawaii Palm Aqua Park este un hotel de familie cu piscină în aer liber, sală de sport și restaurant, situat pe plaja din orașul Hurghada. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Oferta LAST MINUTE - valabila in limita locurilor disponibile EXCURSIE GRATUITA la GIFTUIN ISLAND (pentru rezervarile efectuate in perioada 19.12-06.01.2020 si perioada de cazare 06-13.01.2020) Localizare
Aeroportul Internațional Hurghada este la 10 minute de mers cu mașina de hotel, iar stația de autobuz se află la 10 minute pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul Mediterranean servește mâncăruri din bucătăria internațională, iar oaspeții pot lua masa pe plajă, la Le Snake. De asemenea, hotelul are restaurante italiene, asiatice și orientale. Oaspeţii se pot bucura de grătare în grădină sau pe terasă.

Sala de sport are echipamente de tenis de masă și mese de biliard. Hotelul are bar în hol, la piscină și pe plajă. La un cost suplimentar, oaspeţii pot petrece o seară la discotecă sau se pot relaxa cu un masaj la centrul spa.