Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LABRANDA ROYAL MAKADI


Descriere

Situat în golful Makadi, la doar câteva minute de mers cu mașina de Makadi și terenul de golf Soma Bay, Labranda Club Makadi are vedere la propria sa plajă privată cu piscină cu apă dulce, piscină cu apă sărată, piscină pentru copii, miniclub, teren de joacă pentru copii și centru spa. Foarte bine 8.2 Booking.com

Localizare

Hotelul Labranda Royal Makadi este situat la 34 km de aeroportul Hurghada, la 40 km de centru, in golful Makady Bay, pe malul marii.

Facilitati Hotel

Labranda Club Makadi oferă o gamă largă de restaurante, având acces la Promenada Food Labranda, care include Taverna grecească Paros, Rock & Roll Burger House, localul oriental Café Cairo, Gelateria Giardino Delle Rose, Cuban Pequena Habana și Yum Asian Kitchen & Bar.

Oaspeții au la dispoziție o varietate de activități, precum windsurfing, sporturi nautice, caiac, canotaj, squash, tir cu arcul și teren de tenis, alături de multe alte facilități, care includ sală de gimnastică bine echipată, accesibilă gratuit, scufundări și călărie, la un cost suplimentar.

Centrul spa pune la dispoziție tratamente de relaxare, masaje, programe de relaxare, baie de aburi, cadă cu hidromasaj și servicii de înfrumusețare, disponibile la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Camerele moderne sunt prevăzute cu balcon sau terasă cu vedere la grădină, piscină și plajă. Toate camerele au mobilier modern, TV prin satelit, seif și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.