Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGE BAY RESORT AND AQUA PARK


Descriere



Localizare:

Mirage Bay Resort & Aqua Park este situat la 13km de centrul statiunii Hurghada, intr-unul din cele mai frumoase golfuri de la Marea Rosie si la 17 km de aeroport. Deschis în anul 1994; ultima renovare - 2006. Hotelul este format dintr-un complex de corpuri de cladire si bungalow-uri.

Facilitati hotel:

Hotelul, modern si apreciat de turisti, pune la dispozitia oaspetilor receptie 24h, zona de lobby, restaurant principal, 4 restaurante a la carte, restaurant pe plaja, baruri, plaja privata cu sezlonguri si umbrelute, piscina, Aqua Park cu topogane, sala de conferinte, salon de infrumusetare, magazine, internet, sauna, baie turceasca, discoteca, sala fitness, centru Spa, teren de jpaca, mini-club.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt spatioase si frumos decorate si ofera minibar, baie cu dus, seif, TV satelit, telefon, Wi-Fi, aer conditionat, uscator pentru par, articole de toaleta gratuite, serviciu pentru ceai, balcon/ terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie