Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Old Palace Sahl Hasheesh


Descriere



Localizare hotel:

Situat în complexul Sahl Hasheesh, la 18 km sud de Aeroportul Hurghada și la 20 de minute de mers cu mașina până in centru. Aflat în spatele Munților înalți Red Desert, complexul este la câțiva pași de orașul vechi și se află chiar pe promenada de 12 km. legând între ele diferitele zone de plajă pe acea întindere aparent nesfârșită de nisip alb. Se mândrește cu o plajă de nisip lungă de 200 de metri, cu acces fără efort la apa turcoaz limpede și cristalină a Mării Roșii. Autobuzul de transfer spre aeroport este disponibil la diferite ore atat pe timpul zilei cat și nopții.

Facilitati hotel:

Printre facilitati se numara: 2 piscine exterioare deschise de dimineata pana seara pe timpul verii, o piscina incalzita si un jacuzzi in timpul iernii, plaja cu nisip fin pe o lungime de 200 de m, o gama larga de sporturi acvatice organizare de Centrul hotelului, loc de joaca pentru copii, club de noapte, zona de afeceri cu WI-Fi de mare viteza gratuit, zona cu magazine, sala de fitness, sala de jocuri, spa si centru wellness.

Complexul pune la dispoziție un restaurant principal care oferă preparate din bucătăria internațională, precum și 2 restaurante a la carte, specializate în mâncăruri italiene și braziliene, iar serviciul de room-service este disponibil nonstop.

Acceptă animale de companie cu greutatea maximă de 5 kg, cu o rezervare prealabilă la hotel (max 1 animal de companie/camere ).

Facilitati camere:

Au o gama larga de camere si apartamente dedicate atat pentru luna de miere cat si pentru calatorii de afaceri. Acestea pot avea vede spre piscina, gradina sau mare, sunt luminoase si spatioase, au TV, seif si minibar. Unele camere pot avea zona de relaxare si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.