Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only)


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Hurghada, la 6 km de aeroport si la 9 km de centrul orasului Hurghada. Camerele din acest resort sunt spatioase si modern dotate cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Restaurantul principal serveste preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul detine si restaurante a la carte cu specific asiatic, libanez si alte specialitati gourme. Plaja privata este cu nisip si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Acest resort este destinat doar adultilor.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Punctele de atracție din apropiere sunt plaja Steigenberger Al Dau, plaja Kamareia și plaja Marina Sports Club. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 8 km de complex.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziție cazare numai pentru adulți, centru de fitness, bar și grădină. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă nonstop, un restaurant, parc acvatic, parcare privata gratuita și piscină în aer liber. Acesta are o cadă cu hidromasaj, divertisment de seară și room-service, terasă la soare.

Restaurantul unității de cazare servește preparate din bucătăria americană, pizza și sushi. De asemenea, pot fi solicitate preparate vegetariene si fără gluten.

În zona din jur puteți opta pentru activități cum ar fi golf, snorkelling și canotaj sau va puteti relaxa pe malul marii.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare au baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, iar unele oferă și vedere la oraș, sunt dotate cu televizor, aparat de cafea și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )