Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Titanic Palace


Descriere



Localizare

Hotelul este situat in Hurghada, in regiunea Marii Rosii, la 15 km de noul port de agreement si cel mai apropiat aeroport este aeroportul international Hurghada aflat la o distanta de 11 km. Insula Giftun se afla la 18 km de Titanic Palace, iar birourile districtului Hurghada sunt situate la 19 km de proprietate.

Facilitati hotel

In incinta hotelului exista 6 restaurante dintre care 3 a la carte, menui masa pentru copii, 6 baruri , snack bar, piscina in aer liber amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, saună, cadă cu hidromasaj, spa și centru de wellness, piscine incalzita, jucarii pentru piscine, tobogan cu apa, club pentru copii, teren de joaca pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, babysitting/servicii pentru copii, divertisment de seara, club de noapte, sala de conferinte (max 400 de persoane), shuttle bus spre oras (contra cost), coafor (contra cost), doctor la cerere (contra cost), facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), acces imediat la plaja, zona de plaja privata, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si luminoase, amenajate in culori deschise, dotate cu TV cu ecran LCD cu canale prin satelit, balcon privat sau terasa, aer conditionat si minibar. Baia este dotată cu articole de toaleta si uscator de par.

Activitati/Divertisment

In cadrul acestui complex oaspetii pot juca tenis si tenis de masa, iar zona este populara pentru snorkeling, scufundari si windsurfing.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.