Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL ALUA SUITES LAS ROCAS:
Hotelul este situat intr-o zona linistita, ideal atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL ALUA SUITES LAS ROCAS:
Hotelul este situat in statiunea Cala dOr, Palma de Mallorca, la aproximativ 60 km distanta fata de aeroport. Distanta pana la plaja este de aproximativ 250 de metri.

Dotari camere:
Hotel Alua Suites Las Rocas are camerele dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, baie cu uscator de par, facilitati pentru preparare ceai sau cafea.

Facilitati HOTEL ALUA SUITES LAS ROCAS:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant, mai multe baruri, 3 piscine exterioare (2 cu zone pentru copii), billiard, tenis de masa, teren de volei, receptie 24 ore, parcare, sala gimnastica.

Facilitati copii:
Piscina, miniclub, programe de divertisment, teren de sport.

Web: www.amrcollection.com/en/resorts-hotels/alua-hotels/majorca/suites-las-rocas/

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 8 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 8 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala D'Or, Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie