Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aluasoul Mallorca Resort


Descriere

LOCALIZARE: la doar 3 km de centrul Cala dOr si cu acces direct la plaja Cala Egos.


FACILITATI HOTEL: Complet renovat, cu un design proaspat si modern hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, 4 restaurante ( 2 restaurante cu mese tip bufet, un snack bar, 1 restaurant a la carte) , terasa, cocktail bar, centru SPA & wellness, conexiune internet wireless gratuita, 4 piscine cu sezlonguri si umbrele la piscina, snack bar, beach club cu zona de relaxare, fitness, programe de animatie in timpul zilei si seara, room service 24 de ore, spalatorie, exchange, inchiriere masini, servicii medicale.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble au in jur de 22 mp, sunt moderne si confortabile, acestea dispun de: King size bed/2 paturi twin, balcon cu mobilier de exterior, minibar (contra cost), TV, telefon, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, halate si papuci de baie. Acestea au vedere la strada, piscina, laterala sau directa la mare.
Junior suite au in jur de 30 mp, kimg size bed si canapea, vedere la piscina / mare.
Suitele standard au 35 mp, king size bed si canapea, consta in living si dormitor, in plus au si meniu de perne. Suitele cu vedere la piscina/ mare au 44 mp ( living si dormitor ), terasa sau balcon.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.