Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel


Descriere

Amplasare

Cel mai apropiat aeroport este Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) și se află la aproximativ 20 de km.

Dotări

Cele 67 de cabine sunt împărțite pe 5 punți la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personalul care vorbește mai multe limbi (engleză, germană, franceză) vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. Pasagerii pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în cabine. Există dormitoare separate. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon, canale prin satelit și o combină muzicală. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție 2 cabine adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Hotelul oferă cabine de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe puntea de bronzat. Ofertanți terți organizează plimbări cu scuterul acvatic. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și o cură, și, contra unei taxe suplimentare - un spa și terapii prin masaj. Hotelul pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un bar și un lobby bar. Pasagerii sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 3 restaurante (nefumători, bufet și à la carte). La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și un prânz se organizează un bufet divers.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie