Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HIPOTELS HIPOCAMPO PALACE


Descriere

Acest complex luxos aflat pe plajă și scăldat de razele calde ale soarelui din Mallorca este înconjurat de grădini tropicale cu suprafața de aproximativ 2 hectare şi oferă o gamă largă de facilităţi menite să le asigure oaspeților un sejur activ sau relaxant. Superb 9.1 Booking.com Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă.

Facilitati Hotel

Oaspeții care doresc să rămână activi au la dispoziție 6 terenuri de tenis cu zgură. Copiii se pot distra la piscină sau la locul de joacă, precum şi participând la diversele activități organizate în timpul zilei de echipa de divertisment. Divertismentul continuă şi seara, la proprietate având loc spectacole frecvente susținute de profesioniști şi concerte săptămânale de muzică live.

Facilitati Camere

Hotelul găzduiește 203 camere amplasate în 2 clădiri cu 4 și 5 etaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.