Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Amic Can Pastilla


Descriere

Amplasare

Acest hotel în apropiere de aeroport se află într-o zonă animată, la cca 70 de m de o plajă cu nisip, direct în Can Pastilla. De aici, turiști de la plajă și familii pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine. Până la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 3 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 4 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 144 de camere de nefumători. Acest hostel dispune de un lift și de o zonă de primire cu recepția deschisă 24 de ore. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Chicineta este echipată cu un frigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, volei, minigolf, partide de golf, o sală de fitness și squash. Pentru timpul liber se propun o discotecă și un cazinou. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și pensiune completă. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.

Carduri de credit

La hostel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.