Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL BARBADOS


Descriere

Situat la câțiva metri de plaja Calviá și beneficiind de vedere impresionantă la mare, Meliá Antillas Calviá Beach oferă 3 piscine în aer liber, 1 piscină interioară încălzită și acces direct la plajă. Toate camerele hotelului au aer condiționat și balcon. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.melia.com Bine 7.7 Booking.com

Localizare:

Situat la câțiva metri de plaja Calviá și beneficiind de vedere impresionantă la mare.

Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Magalluf și la 5 km de câteva terenuri de golf. Orașul Palma și aeroportul său sunt situate la 25 de minute de mers cu mașina.

Facilitati hotel:

Hotelul are terase spațioase, cu vedere la mare și la piscină, precum și 2 restaurante, dintre care unul à la carte și unul tip bufet, unde oaspeții pot savura preparate internaționale. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un bar la piscină și un lounge bar, care servesc o mare varietate de gustări și băuturi.

Meliá Antillas Calvia Beach este amplasat în mijlocul unor grădini frumoase și are o terasă mare la soare, dotată cu șezlonguri. Hotelul are o piscină în stil lagună, o piscină pentru copii, o piscină destinată exclusiv clienților Level și o piscină interioară. În fiecare zi este oferit un program de divertisment pentru adulți și copii, iar oaspeții se pot relaxa și la centrul spa YHI.
 

Facilitati camere:

Camerele sunt decorate în stil modern și elegant. Toate unitățile de cazare includ minibar și TV prin satelit. Camerele au vedere la mare, la grădini sau la zona piscinei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.