Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL GUADALUPE


Descriere

Sol Guadalupe se află la 200 de metri de plaja Magalluf din Mallorca și oferă o bucătărie în sistem self-catering, disponibilă nonstop, pentru familiile cu copii mici. Are piscină mare, în stil lagună, cu o cadă cu hidromasaj, piscină interioară și 2 piscine pentru copii. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.melia.com Foarte bine 8.4 Booking.com

Localizare:

Sol Guadalupe se află la 200 de metri de plaja Magalluf din Mallorca.

Facilitati hotel:

Restaurantul Sol Guadalupe oferă mese de tip bufet și include o bucătărie deschisă în sala de mese, care beneficiază de aer condiționat în timpul verii. De asemenea, aveţi la dispoziţie o secțiune cu preparate italieneşti şi un snack bar lângă piscină.

Hotelul oferă un program de divertisment ziua şi seara, cu sesiuni de fitness, Tai-Chi şi yoga. Copiii au la dispoziţie un loc de joacă şi un miniclub. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în toate zonele.

La un cost suplimentar, sunt disponibile masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Vă puteți bucura de masaje în aer liber pe unul dintre paturile de tip balinez ale hotelului sau în centrul de wellness.

Recepţia are program nonstop, iar biroul de turism oferă servicii de închiriere auto. Parcarea hotelului este disponibilă la un cost suplimentar. Parcul acvatic se află la 2 km de hotel, iar clubul de golf Poniente este la 5 minute de mers cu maşina.

Rezervările includ un permis Sol Katmandu Fun Pass gratuit, care include reduceri la parcul tematic Katmandu şi la Wave House.

Facilitati camere:

Camerele luminoase, cu aer condiționat, au TV prin satelit și frigider mic. Oaspeţii pot închiria un seif, iar baia privată include uscător de păr. Camerele au terasă spaţioasă cu vedere la piscină, la munte sau la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.