Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Felip Class -Only Adults


Descriere

THB Felip Class - Only Adults 4* este un complex hotelier accesibil, situat la doar 1 minut de plajele insorite ale Mallorca, pe coasta de est. Ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati pentru un confort optim pe toata durata vacantelor. Facilitati camere
Toate camerele hotelului THB Felip Class - Adults Only 4* dispun de aer conditionat, mobilier modern, Tv prin satelit, incalzire centralizata, minibar, seif.

Facilitati hotel
THB Felip Class - Adults Only 4* este un complex hotelier foarte spatios, compus din doua cladiri principale si terase amenajate, ce ofer o priveliste superba la Marea Mediterana. Ofera oaspetilor sai numeroase facilitati pentru o sedere cat mai confortabila: acces imediat la plaja. terase si gradini amenajate, piscina interioara, spa & wellness (baie cu aburi, masaj, sala de fitness, sauna), programe de divertisment, restaurant (bufet si a la carte), internet wireless gratuit, serviciu zilnic de menaj, lounge cu Tv, birou de turism, inchirieri auto, spalatorie, receptie 24 h, aer conditionat, incalzire, lift.

Localizare
THB Felip Class - Adults Only 4* este situat la numai 1 minut de plajele insorite din estul insulei Mallorca. La numai 2 km se afla Cuevas Del Drach, iar plaja Port Cristo si clubul de navigatie la doar cativa metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )