Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB MARIA ISABEL


Descriere

Oferind o piscină în aer liber și un centru de wellness cu piscină interioară și saună, THB Maria Isabel se află la 400 de metri de plaja Palma. Este disponibil WiFi gratuit în întregul hotel. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. Bine 7.7 Booking.com

Localizare:

Centrul orașului Palma, unde veți găsi o catedrală, portul și o selecție de restaurante, se află la 15 minute de mers cu mașina. Aeroportul din Palma se găsește la 5 km.THB Maria Isabel se află la 400 de metri de plaja Palma.

Facilitati hotel:

Oaspeții hotelului beneficiază gratuit de un garaj pentru biciclete. De asemenea, există o terasă la soare spațioasă, cu șezlonguri în jurul piscinei. THB Maria Isabel oferă un restaurant și un snack bar.

Facilitati camere:

Toate camerele de la THB Maria Isabel au aer condiționat și sunt luminoase și spațioase. Fiecare dintre ele oferă balcon cu vedere la piscină sau la mare. Băile private includ cadă sau duș și articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.