Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Cove Boutique (Cape Malhereux)


Descriere

Apreciaza tot ce ofera Insula Mauritius cu un sejur la Paradise Cove Boutique Hotel, pozitionat intr-o zona cu acces imediat catre destinatiile care trebuie vazute. Hotelul dispune de facilitati si servicii excelente de top.

Facilitati camere

Pe masura ce descoperiti camera Deluxe, veti simti o atmosfera luminoasa, senina si linistita. Camera este decorata elegant cu podea si mobilier din lemn de culoare deschisa iar peretii albi au un tapet exotic. Toate facilitatile camerei au fost concepute pentru a oferi o vacanta confortabila avand spatiu pentru dulap, minibar, aparat de cafea, televizor interactiv, papuci de casa, uscator de par, aer conditionat, seif, facilitati pentru calcat, telefon si birou.

 

Facilitati hotel

Exista patru restaurante si un concept Dine-Around care le permite oaspetilor sa descopere trei dintre ele: The dining room, XO si Peninsula. The dining room este restaurantul principal al hotelului ce serveste micul dejun si cina. Cele 3 baruri creeaza legatura dintre interior si exterior. La apus, muzica acustica live si pian-barul sunt o garantie absoluta a unei seri placute intr-o atmosfera de vacanta. Galeria de rom si S’Cellar raman preferatele hotelului Paradise Cove Boutique pentru cunoscatorii si iubitorii de vin si rom. Centrul de spa are un cadru de vis pentru a va rasfata si foloseste produse brandului francez „Cinq Mondes” oferind o gama larga de tratamente faciale si masaj, bai de aroma tropicala si flori. Hotelul dispune de doua piscine in aer liber,iar una este de tipul infinity, centru fitness, teren de tenis si masa de biliard. 

 

Localizare hotel

Amplasat in Cap Malheureux, hotelul se afla in zona de distractie pe o plaja privata. Plantatiile Chateau de Labourdonnais si L'Aventure du Sucre sunt atractii sociale, iar calatorii care doresc sa faca cumparaturi pot sa viziteze Centrul comercial Fantastic Narrows si La Croisette. Hotelul se afla la o distanta de aproximativ 70 de km de aeroport.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători