Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA DREAMS RESORT HOTEL


Descriere

Luxuriosul Atlantica Dreams Resort & Spa este situat chiar pe plajă, cu vedere la apele cristaline ale Mării Egee. Ideal pentru cupluri și familii deopotrivă, Atlantica Dreams Resort & Spa este conceput pentru a atrage toți. Stațiunea își propune să stabilească o nouă agendă în termenul „vacanțe de lux moderne”, alimentând simțurile și făcând pe toată lumea să se simtă îngrijită, răsfățată, relaxată, întinerită, încremenită și răsplătită. Este abordarea Atlantica Dreams Resort & Spa pentru a oferi un nivel ridicat de servicii, de la sport la tratamente spa indulgente și de la permanență de divertisment la nivel înalt, până la experiențe culinare fine.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.