Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LINDOS GRAND RESORT


Descriere

Lindos Grand Resort and Spa - Adults Only se află în Lindos, la 200 de metri de plaja Vlicha, și pune la dispoziție un restaurant, piscină sezonieră în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă acces gratuit la internet WiFi, bar și grădină. Oaspeții au la dispoziție recepție deschisă non-stop, room service și schimb valutar.Plaja Kalathos se află la 650 de metri de Lindos Grand Resort and Spa, iar plaja Lindos Megali Paralia este la 2,3 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Rhodos, aflat la 48 km de proprietate, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Localizare

Plaja Kalathos se află la 650 de metri de Lindos Grand Resort and Spa, iar plaja Lindos Megali Paralia este la 2,3 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Rhodos, aflat la 48 km de proprietate, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Lindos Grand Resort and Spa - Adults Only se află în Lindos, la 200 de metri de plaja Vlicha, și pune la dispoziție un restaurant, piscină sezonieră în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă acces gratuit la internet WiFi, bar și grădină. Oaspeții au la dispoziție recepție deschisă non-stop, room service și schimb valutar.Lindos Grand Resort and Spa - Adults Only oferă o terasă. Zona este populară pentru ciclism, iar proprietatea oferă un serviciu de închirieri auto.

Facilitati Camere

Proprietatea oferă camere cu aer condiționat, dulap, fierbător, frigider, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Camerele de la Lindos Grand Resort and Spa - includ lenjerie de pat și prosoape.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.