Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LINDOS ROYAL


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest complex în stil colonial este construit lângă o plajă minunată, înconjurat de grădini de palmieri, la 5 km de Lindos. Oferă 5 piscine în aer liber, 1 teren de tenis şi 3 restaurante tematice.

Localizare

Lindos Royal Village este la 45 km de Rhodos. Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot relaxa pe plajă chiar în faţa complexului Lindos Royal şi pot înota în Marea Egee. Sunt disponibile facilităţi de tenis şi volei.

Restaurantele tip bufet ale complexului Lindos servesc preparate din bucătăria mediteraneană, asiatică şi internaţională. Oaspeţii se pot relaxa cu o băutură în barul elegant din hol sau în timp ce se relaxează pe şezlongurile de lângă piscină.

Facilitati Camere

Camerele mari şi luminoase ale complexului Lindos Royal sunt amenajate cu gust şi se bucură de vedere uimitoare la Marea Egee albastră, la golfurile din jur şi la grădini şi piscine.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.