Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURORA ORIENTAL RESORT SSH


Descriere



Localizare:

Aurora Oriental Resort – Sharm El-Sheikh este situat în inima Golfului Nabq, cu vedere la Insula Tiran, la 3 km de aeroport, 19 km de Naama Bay si la 20 km de centrul vechi al orasului. Hotel elegant, cu spatii verzi ingrijite si cu o atmosfera confortabila si primitoare, ofera posibilitatea petrecerii unei vacante memorabile, clientilor sai.

Facilitati hotel:

Hotelul Aurora Oriental Resort ofera clientilor sai receptie 24 h, lobby, Wi-fi, camera bagaje, 2 restaurante, cafenea, 3 baruri, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, centru Spa, sauna, solarium, fitness, masaj, jacuzzi, spectacole si programe de animatie, club de noapte. volei de plaja, boccia, darts, tenis de masa, aerobic, programe de divertisment, loc de joaca, piscina, mini-club, mini-disco, program de animatie si activitati, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, plaja proprie cu nisip.

Facilitati camere:

Hotelul Aurora Sharm are 380 camere dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, telefon, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, mini bar, bar/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie