Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Be Live Experience Orotava


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la câțiva metri de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Puerto de la Cruz. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun. Până la cel mai apropiat aeroport, Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN), sunt aproximativ 24 de km, Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) se află la o distanță de în jur de 96 de km.

Dotări

Hotelul oferă 225 de camere, 9 suite și 212 camere duble pe 12 nivele la care se poate ajunge cu 3 lifturi. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 5 săli.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Există dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). Un duș, o cadă și un bideu se găsesc în interiorul băilor. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, yoga și terapii prin masaj. Echipa de animatori a unității de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. 2 restaurante cu aer condiționat (sunt disponibile scaune înalte pentru copii) contribuie la o stare fizică de bine. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie