Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Be Live Experience La Niña


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la Costa Adeje, la cca 100 de m de o plajă cu nisip, într-o zonă liniștită. Turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun în cam 100 de m. Aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) este la aproximativ 20 de km.

Dotări

Cele 226 de camere, cele 12 Suite Junior, suitele și cele 209 camere duble sunt împărțite pe 10 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un proiector. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 3 săli.

Locul de cazare

În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Clienții unității de cazare primesc un cadou de bun venit. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un CD player, un DVD player, o consolă video și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții care fac sport sau caută odihnă vor găsi în zona cu piscine cu 3 bazine exterioare și interioare un loc perfect pentru a uita de rutină. În plus, există și piscine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, baschet, partide de golf și tir cu arcul. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, squash, yoga și aerobic. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un hamam. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări și live cooking, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, brunch, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie