Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Catalonia Oro Negro


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la cca 5 minute de plaja cu nisip și pietriș, într-o zonă centrală în Playa de Las Américas. Turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun în cam 100 de m. Aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) este la aproximativ 15 km.

Dotări

Hotelul oferă 6 camere single și 269 de camere duble pe 9 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă 5 camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, boccia, volei, minigolf și partide de golf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, hidrobicicletă, scufundări subacvatice și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie