Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Jardines de Nivaria


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din clasa lux, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Costa Adeje, la doar câteva secunde de plaja cu nisip. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun. Aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) este la aproximativ 18 km.

Dotări

Hotelul oferă 96 de suite și 175 de camere duble pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Un garaj stă la dispoziție (gratuit) pentru parcarea mașinii. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un proiector.

Locul de cazare

În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Papuci de casă și ziarul cotidian la zi oferă confort în camere. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă 271 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine oferă o zonă exterioară cu piscină pentru copii și 3 bazine cu apă dulce și sărată parțial încălzite. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse în unitatea de cazare garantează distracție, ca de ex. boccia și partide de golf, iar cu plată - ciclism/ciclism montan și tenis. Datorită unor sporturi ca windsurfing și scufundări subacvatice, locul de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, gimnastică și aerobic, iar contra cost tenis de masă, biliard și squash. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie