Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandre Hotel La Siesta


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă este situat în apropiere de plaja cu nisip/pietre, într-un cartier animat, direct în centrul localității Playa de Las Américas. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. Direct în fața locului de cazare se află diverse baruri, magazine și restaurante. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), și se află la cca 15 km, la aeroportul Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) se poate ajunge în aproximativ 90 de km.

Dotări

Clienții vor găsi 282 de camere de nefumători ce sunt împărțite pe două clădiri cu 3 etaje și cu lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 3 săli de conferință.

Locul de cazare

În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare încălzite, unele și cu apă sărată, garantează o baie plăcută și relaxantă. În plus, este disponibilă o zonă amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, boccia, volei, baschet, padel și tir cu arcul, iar contra cost tenis. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost tenis de masă, biliard și bowling. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam, un salon de înfrumusețare, hidroterapie, terapii anti-îmbătrânire, terapii ayurvedice și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și mese fără gluten. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie