Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Senior Voyage (hotel 4*)


Descriere

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai receptie deschisa non-stop, restaurant bufet, 2 baruri, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, internet corner, 2 piscine in aer liber, jacuzzi, teren pentru activitati sportive, camera de jocuri, coafor, servicii medicale, spalatorie, sala de conferinte, echipa de animatie. Oaspeţii beneficiază de acces la o piscină interioară, la sala de sport, la saună şi la cada cu hidromasaj, la un cost suplimentar. Alte facilităţi includ terenuri de tenis şi squash (contra cost), divertisment de seara, inchirieri biciclete si auto (cost suplimentar), lift panoramic, automat bauturi si gustari, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv.

Facilitati camera
Hotelul dispune de 350 de camere, inclusiv camere duble, single și apartamente. Camerele confortabile ale hotelului au balcon cu vedere la mare, piscina sau promenada, baie complet utilata, uscator de par, articole de toaletă, televizor cu programe naționale si internationale, aer conditionat, minibar, seif (contra cost), pătuț sau un pat suplimentar, telefon direct, internet Wi-Fi contra cost.

Localizare
Hotelul este situat la aproximativ 300 de metri plaja Jardín din Tenerife, la o distanta de 25 kilometri de aeroportul Tenerife Nord, la aproximativ 90 kilometri de aeroportul Tenerife Sud si la 35 kilometri de orasul Santa Cruz de Tenerife. Hotelul are un mic centru comercial, care include un supermarket. Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Taoro Park (1 km), Martianez Shopping Centre (1,5 km), Puerto de la Cruz Casino (1,8 km), La Villa Shopping Centre (1,9 km), Montaña de los Frailes Park (2,1 km), Botanical Gardens (2,2 km), Pueblo Chico Park (2,5 km), Parcul Naţional Teide (17,6 km), Teleférico (18,6 km). La 15 minute de mers pe jos, în Puerto de la Cruz, se află o staţie de autobuz care oferă legături spre alte părţi ale insulei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )