Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

CINE SUNTEM?

Campion Tour este agenţie de turism organizatoare, dar şi cu activitate de intermediere. A fost înființată în anul 2015 și în prezent are în spate o echipă tânără, dinamică și cu o vastă experiență în domeniu. Am început activitatea cu mult entuziasm și chiar dacă începuturile au fost grele și nesigure, nu am cedat și ne-am lăsat în continuare ghidați de entuziasm și perseverență pentru îndeplinirea visului nostru: de a dezvolta un brand local în turism apreciat pentru calitatea serviciilor și pentru seriozitate.

Așa am reușit ca în cei 6 ani de existență de până acum, să asigurăm călătorii reușite pentru peste 10.000 de turiști din Suceava, Botoșani și zonele limitrofe. Rata de mulțumire a clienților este de peste 97%, ceea ce arată aprecierea turiștilor pentru ofertele noastre speciale, dar și pentru serviciile de consultanță și suport. Am devenit, în scurt timp, una dintre cele mai apreciate agenții de turism din zonă. În Social Media suntem, de altfel, cea mai populară agenție de turism din regiunea Suceava – Botoșani.

Ambiția de a progresa și de a ne dezvolta ca profesioniști ne-a făcut să străbatem diferite destinații turistice an de an pentru a ne informa la fața locului și pentru a putea ulterior să oferim doar informații verificate personal. Faptul că anual petrecem minim 3-4 săptămâni în zeci sau chiar sute de camere de hotel, ne ajută să recomandăm doar hoteluri pe care le-am testat personal. Nu facem experimente pe banii și timpul turiștilor noștri, iar asta o vedem că o formă de respect pentru meserie și pentru cei care aleg să ne calce pragul.

Acum suntem în faza în care credem că putem și ne dorim să sprijinim și alți antreprenori, cu sau fără experiență în domeniu, să-și urmeze visele și să crească alături de noi. Suntem dispuși să punem la bătaie toată expertiza noastră acumulată în ultimii 6-7 ani de muncă asiduă pentru ca tu să poți să desfășori o activitate de promoter prin care să-ți pui în valoare cunoștințele și pasiunea pentru călătorii și să-ți suplimentezi veniturile lunare. Asta presupune, în mod practic, o activitate de marketing afiliat prin care tu recomanzi familiei, prietenilor, cunoscuților ofertele agenției noastre, le oferi informațiile necesare astfel încât ei să ia o decizie de rezervare, iar pentru toată această muncă beneficiezi de o cotă parte din câștigul agenției noastre. Practic, devenim asociați!

Dacă vrei să intri alături de noi în această poveste, citește mai jos să te convingi că ești pe cale să iei decizia corectă!

DE CE SĂ DEVII PROMOTER CAMPION TOUR?

Deținem accesul la o gamă largă de produse şi servicii turistice. Aşadar, poţi să promovezi cam orice destinație sau hotel ți-ai putea imagina…pentru că ai de unde.

Prin afilierea cu noi te afiliezi de fapt cu peste 30 branduri puternice la nivel naţional şi peste 20 branduri puternice internaţional.

Ai acces la programele de training şi dezvoltare ale agenției noastre. Poți participa la workshop-uri, conferințe, seminarii dar mai ales la infotrip-uri (deplasări de o săptămână în destinații precum Turcia, Egipt, Tunisia, Grecia, Bulgaria, Spania etc., totul pe cheltuiala noastră: transport, cazare, masă, distracție. Scopul este să mergi să vezi cu ochii tăi destinația și să vizitezi hotelurile pe care noi le recomandăm).

Acces la un sistem informatic bine pus la punct în care poți verifica în timp real ofertele disponibile, prețurile, condițiile de rezervare etc.

Suport tehnic și asistență din partea echipei noastre ca să te poți descurca foarte ușor și să-ți maximizezi veniturile;

Intri automat în grupul nostru de Facebook şi Whatsapp unde sunt şi ceilalţi promoteri Campion Tour. Astfel poţi intra în contact cu ei, poţi schimba impresii, informaţii care să te ajute în activitatea ta.

CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEȘTI?

Să știi să folosești calculatorul, emailul, whatsapp-ul și rețelele de socializare (Facebook și Instagram)

Să cunoști limba engleză la nivel minim conversaţional

Să fii o persoană deschisă, sociabilă și cu spirit de inițiativă

Să ai abilități de vânzător

Să-ți placă să călătorești și, cel mai important, să călătorești, în general, măcar o dată pe an.

Să deții: un calculator/laptop cu acces la internet, un telefon mobil şi domiciliul stabil în România.

Să deții un SRL (societate comercială cu răspundere limtată) sau să fii organizat/ă ca PFA (persoana fizică autorizată). În caz că nu îndeplinești această condiție, putem colabora fără probleme dar nu îți vom putea renumera cash comisionul câștigat. Toate câștigurile tale vor putea fi utilizate ca și credit pentru achiziționarea unui pachet turistic de pe site-ul agenției noastre www.campiontour.ro

CE ȘI CÂT CÂȘTIGI?

Poţi câştiga, pentru fiecare rezervare confirmată, de la 20 până la 40% din comisionul agenţiei noastre (adică din cât câştigăm noi) în funcţie de volumul de vânzări cumulat. Iată mai jos pragurile de comision în funcție de volumul de vânzări.

NIVEL comision raportat la VOLUM VÂNZĂRI

- 20% comision - Nivel de pornire

- 30% comision - Vânzări minim 50.000 EURO (ca să-ți faci o idee…asta înseamnă aproximativ 40-45 pachete turistice vândute)

- 40% comision - Vânzări minim 100.000 EURO

Exemplu de calcul:

· Presupunem că vinzi o vacanță în Antalya pentru un cuplu (prieteni de-ai tăi), iar valoarea vacanței este 1200 EURO.

· Presupunem că agenția obține un comision de 100 EURO din această vânzare.

· Comisionul tău ca promoter va fi 20% din câștigul agenției, adică 20 EURO. Dacă ești la pragul de 30% vei câștiga 30 EURO, iar daca ești la pragul de 40% atunci vei câștiga 40 EURO.

Acest exemplu este pentru un pachet de valoare medie. Dar comisionul tău de 20-30-40% va însemna mai mult în valori absolute, în funcție și de valoarea pachetului turistic promovat de tine și vândut de agenția noastră cu ajutorul tău și a comisionului câștigat de agenție.

De unde știi care este câștigul tău potenţial? E foarte simplu. În momentul în care începi colaborarea cu noi vei primi din start o grilă de comisioane diferențiată pe destinații/pachete/furnizori. Așa vei ști din start ce comisioane poți câștiga. Ca exemplu general, o agenție de turism câștigă în medie între 5 și 10% din valoarea unui pachet turistic. Pornind de la această informație îți poți face câteva calcule elementare privind câștigul tău potenţial.

Îți reamintim că pe lângă câștigul financiar te poți bucura de:

Acces nelimitat la cărți de dezvoltare personală, marketing și vânzări

Participare la conferințe, cursuri și seminarii pentru zona de turism

Participare în infotrip-uri (deplasări de o săptămână în destinații precum Turcia, Egipt, Tunisia, Grecia, Bulgaria, Spania etc. cu totul inclus pe cheltuiala noastră: transport, cazare, masă, distracție. Scopul este să mergi să vezi cu ochii tăi destinația și să vizitezi hotelurile pe care noi le recomandăm).

Posibilitatea de avansare și chiar dezvoltare a unui business propriu în acest domeniu, cu ajutorul nostru necondiționat.

CE PRESUPUNE CONCRET SĂ FIU PROMOTER CAMPION TOUR?

Să promovezi pe Facebook/Instagram și orice alte canale online și offline ofertele noastre turistice. Vei putea prelua postările noastre proprii sau vei putea să-ți concepi propriile tale postări și oferte direct din sistemul nostru online. Poţi promova pachetele turistice în familie, între prieteni, rude sau alte cunoștințe.

Să preiei cereri de ofertă personalizate de la persoanele interesate.

Să creezi oferte pe baza cererilor primite.

Când găsești persoane interesate de ofertele tale trebuie să le oferi informații despre preț, condițiile de plată, servicii incluse/neincluse în pachet, detalii generale despre hotelul/uri etc. Toate aceste informații le regăsești în platforma noastră online, dar și în alte surse online pe care ți le vom indica la momentul potrivit.

Dacă în urma informațiilor transmise, persoana interesată dorește în mod efectiv să cumpere/rezerve acel pachet turistic, intri la noi pe platforma online și efectuezi rezervarea pachetului dorit.

În acest moment, treaba ta pentru moment s-a finalizat. Din acest punct, vom prelua noi clientul, îi vom emite factura pentru serviciile rezervate, contractul şi restul documentelor necesare. Eventuale alte informaţii le vom transmite noi. În momentul în care clientul adus de tine va face plata integrală sau parţială a pachetului rezervat şi va semna contractul de comercializare a pachetelor şi serviciilor turistice, îţi vom vira şi ţie comisionul.

ALTE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Trebuie să plătesc pentru a intra în program?

Nu. În programul nostru poate intra oricine, fără niciun cost.

Cum voi şti câte rezervări s-au făcut în urma muncii mele de promovare?

În momentul înscrierii în program vei primi cu număr unic de promoter (ID). La fiecare rezervare procesată în sistemul nostru online va trebui să folosești acest ID pentru a ști că rezervarea vine din partea ta. Evident, rezervarea se validează și comisionul se plătește doar după ce clientul a semnat contractul cu agenţia şi a plătit parţial său integral pachetul de servicii turistice rezervat.

Pot să promovez ofertele CAMPION TOUR și prin alte metode?

Poţi promova ofertele prin orice metodă dorești, nu există limite în acest sens. Dar trebuie să fie metode etice/morale care să nu afecteze în niciun fel imaginea agenției Campion Tour sau a produselor turistice din oferta agenției.

Când primesc comisionul?

Comisionul este plătit lunar până cel târziu în a 15-a zi calendaristică a fiecărei luni pentru toate pachetele turistice validate în luna anterioară. Comisionul poate fi plătit doar persoanelor juridice sau deţinătorilor de PFA. Dacă ești persoană fizică, putem colabora fără probleme dar nu îți vom putea renumera cash comisionul câștigat. Toate câștigurile tale vor putea fi utilizate ca și credit pentru achiziționarea unui pachet turistic de pe site-ul agenției noastre www.campiontour.ro

Pot folosi comisionul pentru achiziţionarea de pachete turistice?

Da, comisionul poate fi folosit pentru achiziţionarea de pachete turistice pe site-ul www.campiontour.ro, cu condiţia că rezervarea să fie făcută pe numele promoter-ului. Comisioanele nu pot fi transmise unor terţe persoane.

În ce condiţii îmi poate fi retrasă calitatea de promoter?

Calitatea de promoter pentru care ai optat are câteva condiţii minime obligatorii care trebuie îndeplinite. Neîndeplinirea acestora poate duce la anularea contului de promoter fără o notificare prealabilă.

De asemenea ne rezervăm dreptul de a retrage calitatea de promoter persoanelor care ne prejudiciază imaginea, precum şi persoanelor care nu au avut activitate în decursul a trei luni calendaristice.

ESTI GATA SĂ ÎNCEPEM?

Dă-ne un semn!