Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ST. GEORGE SKI AND HOLIDAY


Descriere

Localizare: este situat la aproximativ 500 m distanta de Gondola si centrul statiunii.
Facilitati: receptie, room service, piscina interioara cu apa minerala 31C, centru SPA, fitness, jacuzzi, 3 restaurante, lobby bar, depozit echipamente ski.
Pentru copii - patut la cerere, scaune speciale in restaurant, piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca.
Camerele duble: TV, telefon, conexiune la internet, baie cu cada / dus, uscator de par, halat de baie si papuci, balcon.
Studio: pat matrimonial sau 2 paturi, chicineta, canapea extensibila, TV, telefon, conexiune la internet, baie cu cada/dus, uscator de par, halat de baie si papuci, balcon.
Apartament 1 dormitor: 1 dormitor, living cu chicineta si canapea extensibila, TV, telefon, conexiune la internet, baie cu cada/dus, uscator de par, halat de baie si papuci.
Apartament 2 dormitoare: doua dormitoare, living cu chicineta si canapea extensibila, TV, telefon,bar, conexiune la internet, baie cu cada / dus (2 bai), uscator de par, halat de baie si papuci.
Apartament 3 dormitoare: trei dormitoare, living cu chicineta si canapea extensibila, TV, telefon, conexiune la internet, baie cu cada / dus (3 bai), uscator de par, halat de baie si papuci.
Gratuit: piscina, sauna, baie de aburi, Jacuzzi, shuttle bus pana la statia de ski lift (07:30-17:00, la 10 min)
Contra cost: tenis de masa, billiard, masaj, baie turceasca, SPA.
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile.


oferte munte bulgaria 2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.