Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul 'Crisana**' este situat la intrarea in statiunea Baile Felix si dispune de 2 camere single, 91 de camere duble si 3 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu balcon, doua paturi twin, televizor, cablu TV, telefon si baie cu cabine de dus sau cada.

Restaurant Hotel Crisana
Restaurantul hotelului dispune de o capacitate de 220 de locuri in sala principala si doua separeuri.
Sala Conferinte
Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 90 locuri si diferite spatii care pot fi puse la dispozitie pentru organizarea de cocktail-uri, expozitii, simpozioane, intalniri de afaceri si diverse mese festive.
Fitness/Wellness/Sport:.piscina in aer liber cu apa termominerala, baza tratament, sala fitness.
Baza de tratament se afla in incinta hotelului si este dotate cu sectii de electroterapie, hidroterapie, kinetoterapie, crenoterapie si masaj. Aceasta este specializate in tratarea bolilor reumatismale (acute, cronice, inflamatorii, degenerative), neurologice (hemiplegii) si afectiuni post traumatice (entorse, luxatii, fracturi)


NOTIFICARE 2019! FIECARE TURIST CARE SOLICITA TRATAMENT VA ACHITA LA RECEPTIE O COPLATA DE 50 LEI/PERS/5 ZILE DE TRATAMENT.

#BBTO






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie