Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FERDINAND


Descriere



Hotelul Ferdinand 3* este situat in statiunea Baile Herculane, in apropierea statuii lui Hercules din centrul istoric al orasului. In anul 2002 a fost renovat si modernizat, oferind acum turistilor conditii de cazare la standarde de 3 stele, avand restaurant, sala de conferinte, centru spa, sala de fitness, jacuzzi, sauna, solariu, gradina cu foisor, piscina interioara cu apa sulfuroasa si baza de tratament.Hotel Ferdinand dispune de 53 de camere amenajate confortabil,totalizand 106 locuri: 5 apartamente cu paturi matrimoniale si canapeaextensibila in zona de living, 18 camere duble cu pat matrimonial si 30 camereduble cu paturi single, ce se pot uni la cerere.
Facilitati: internet wireless, telefon cu acces international,televiziune prin cablu, minibar, baie dotata cu cabina de dus, uscator de par,cosmetic.
Hotelul Ferdinand ofera oaspetilor sai experiente culinare si servicii excelente precum si locatii diverse pentru servirea mesei intr-o ambianta placuta.
Cu o capacitate de 84 de locuri, Restaurantul Ferdinand va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala romaneasca in special specifica zonei Banatului dar si internationala.
In cazul evenimentelor organizate (banchete, mese festive), se pot servi mesele atat in meniu fix prestabilit precum si in regim bufet.

Tarifele 2021 includ :
Internet wireless atat in lobby cat si in camere
parcare supravegheata video
acces la piscina de agrement
acces la sala de fitness
miniclub pentru copii
jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle etc.


Turistii vor plati, la sosire, taxa de statiunereprezentand 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur.




























Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.