Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Holiday Maria se afla in Baile Herculane, la 34 km de Drobeta-Turnu Severin.
Hotelul ofera cazare in camere modern utilate, cu vedere la raul Cerna, intr-o ambianta eleganta, relaxanta si plina de rafinament.
Hotelul dispune de 42 de camere, un restaurant cu capacitatea de 90 de locuri, 2 terase, piscina cu apa termosulfuroasa, sala de fitness, sauna, sala de conferinte, parcare privata, wi-fi. Unitatea este dotata cu parcare subterana proprie.

Unitatea are o capacitate de 60 locuri de cazare, impartite in camere duble, single triple si apartamente.
Camera single -15 mp.
Camera dubla - 20 mp.
Camera tripla - 25 mp (pat matrimonial + canapea extensibila)
Apartament - 32 mp - dormitor cu pat dublu matrimonial si living cu canapea extensibila.

Facilitati camere : Toate spatiile de cazare sunt dotate cu bai private echipate cu articole de toaleta, un uscator de par, televizor color, frigider, incalzire centrala, aer conditionat, acces la internet wireless gratuit si televiziune prin cablu.

Sala de conferinte, ofera standarde europene de servicii si calitate.

Restaurantul unitatii, dotat cu bar si spatiu pentru intalniri private, ofera standarde europene de servicii si calitate. Turistii pot servi masa in regim pensiune completa sau demi pensiune, se pot organiza mese festive sau evenimente private. Restaurantul este deschis deopotriva oaspetilor Casei Maria, turistilor sau vizitatorilor ocazionali. Acesta poate gazdui 30 de persoane in interior si 20 locuri pe terasa in aer liber.

Piscina in aer liber este amplasata in curtea interioara si este alimentata cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona.

Masaje la cerere, cu programare prealabila.
Sauna moderna si sala de gimnastica proprie.

Zona turistica: Pentru pasionatii de drumetii, hotelul pune la dispozitie ghid local pentru nenumaratele trasee din zona (cheile tesnei, cascada Vanturatoarea, Grota cu aburi, Varful lui Stan), de asemenea Orsova este situata la doar 18 km distanta, unde puteti vizita Cazanele Dunarii, Statuia lui Decebal, Tabula Traiana .

Servicii si facilitati cu plata: drumetii, masaj, sali de conferinte, fax/copiator, diverse tratamente.

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare)

Observatii: Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie