Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Evelina Palace


Descriere

Evelina Palace Hotel este situat în centrul stațiunii Bansko, pe malul vestic al râului. Telegondola se află la aproximativ 800 m distanță de acesta, hotelul punând la dispoziția clienților săi și transfer până la stația de telecabina. Categorie
4*

Tip Masa
Mic dejun / Demipensiune

Website
http://www.evelinapalace.eu/en/

Localizare:
Situat la 800 m distanta de Gondola si aproximativ 200 m distanta de centrul statiunii Bansko

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Evelina Palace 4* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), casa de schimb valutar, room service, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), restaurant, lobby bar, internet in camera, sala de conferinte (capacitate 80 locuri), vestiar pentru echipamentul de ski (gratuit), asistenta medicala.
Copii: patut (gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), teren de joaca, sectiune pentru copii la piscina, babysitting (la cerere, contra cost).
Gratuit: transport pana la Gondola la fiecare ora, vestiar pentru echipamentul de ski, acces la piscina, sauna, fitness, Wi-Fi in zonele publice.
Contra Cost: tenis de masa, masaj, internet in camera.
Animalele de companie nu sunt acceptate.