Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIA ANTOANETA RESIDENCE


Descriere



Localizare

Situat lângă un râu, Maria-Antoaneta Residence din Bansko este la doar 3 minute de mers pe jos de teleschiurile locale şi de centrul comercial Bansko

Facilitati Hotel

Restaurant, lobby bar, piscina exterioara cu zona de relaxare, depozit pentru echipament de ski, seif, Wi-Fi, zona SPA, camere de masaj, sala de gimnastica. Proprietatea oferă o parcare gratuită şi o parcare subterană la un cost suplimentar.

Facilitati camere

Baie privată şi televizor cu ecran plat cu canale prin cablu. Mai multe spaţii de cazare au o bucătărie sau o chicinetă, un balcon şi un living

Informatii utile

Tariful include cazare, acces gratuit la piscina interioară încălzită, 2 saune, baia de aburi, fitness, WiFi, transfer gratuit la/de la telegondolă conform programului stabilit de hotel (8:00-10:00 & 15:30-17:00).

Cina festivă de Revelion cu DJ într-un restaurant din apropiere (400 m de hotel) (opțională) - 90.00 Euro/adult, 50.00 Euro/copil (6-11,99) / copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 5,99 ani – gratuită.       

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
alpin

Locatie