Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM GUINNESS HOTEL BANSKO


Descriere

Modernul hotel MPM Hotel Guinness este localizat intr-o zona linistita la doar 200m de gondola. Guinness Hotel este o alegere ideala atat pentru vacante de ski, cat si pentru vacante recreative de vara. Aici te vei bucura de conditii de cazare excelente, de lux si servicii de inalta calitate.

Descriere

Hotelul a fost construit in anul 2008, iar ultima renovare a avut loc in 2015. Acesta ofera o priveliste spectaculoasa asupra statiunii Bansko si a muntilor Pirin, fiind inconjurat de peisaje de poveste.

 

Localizare

Este situat la 200 m de partia de ski si 500 m de centrul statiunii Bansko.

 

Facilitati hotel

MPM Guinness pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: restaurant cu o capacitate de pana la 150 locuri, lobby bar, centru SPA cu sauna, jacuzzi si piscina interioara, tratamente corporale si masaje de relaxare, mini-club pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 11 ani, loc de joaca pentru copii, parcare, wi-fi, spatiu de depozitare pentru echipamentul de ski.

 

Facilitati camere

Studio

Camere spatioase si luminoase care dispun de mini-bar, serviciu de ceai si cafea, TV cu ecran plat, serviciu de ceai si cafea, wi-fi, uscator de par, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana. Capacitate: 2+1 (35mp).

APP 1 bedroom

Apartamentele sunt spatioase si luminoase, alcatuite dintr-un living si un dormitor separate de o usa si dispun de mini-bar, serviciu de ceai si cafea, TV cu ecran plat, wi-fi, balcon, uscator de par, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana. Capacitate: 2+2 / 3 (50mp).

APP 2 bedroom

Apartamentele sunt spatioase si luminoase, alcatuite dintr-un living si doua dormitoare si dispun de mini-bar, serviciu de ceai si cafea, TV cu ecran plat, wi-fi, balcon, uscator de par, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana. Capacitate: 4+2 /  (75mp).

 

Detalii tarif si cina festiva

Tariful include cazare, mic dejun, cina, acces gratuit la piscina interioara, piscina Pearl, piscina Shock, sauna park, baie cu aburi, zona de relaxare, camera pentru depozitarea echipamentului de ski, Wi-Fi, facilitati de preparare a ceaiului/cafelei in fiecare camera, parcare exterioara (locuri limitate), transfer la/de la telegondola.

Cina festiva de Revelion (obligatorie, inclusa in tarif) – 100 Euro/adult, 50 Euro/copil (2-12,99 ani).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie