Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

MPM Hotel Sport este pozitionat intr-un cadru montan spectaculos, dominat de o priveliste superba a muntilor Pirin. A fost construit in 2010, iar ultima renovare a avut loc in 2013.

Descriere

MPM Hotel Sport este locatia ideala pentru iubitorii de sporturi de iarna fiind amplasat la 100 m de partia de ski din Bansko. Hotelul situat la poalele muntilor Pirin este inconjurat de un peisaj de poveste.

 

Localizare

Hotelul este situat la 100 m de partia de SKI si 500 m de centru statiunii Bansko.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati pentru a le crea un sejur cat mai relaxant: 2 restaurante (unul principal si unul a la carte), lobby bar, centru spa cu piscina interioara, sauna, jacuzzi exterior incalzit si o mare varietate de tratamente si proceduri corporale, sala de fitness, room service (contra-cost), parcare interioara (contra-cost), centru inchiriere echipament ski.

 

Facilitati camere

Executive

Camere spatioase si generoase, dotate cu mini-bar, televiziune prin cablu, wi-fi gratuit, balcon, uscator de par, telefon, curatenie zilnica, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana. Capacitate: 2+1/3 (30 mp).

Deluxe

Camere spatioase si generoase, dotate cu mini-bar, televiziune prin cablu, aer conditionat, wi-fi gratuit, balcon, uscator de par, telefon, curatenie zilnica, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana. Capacitate: 2+2/3 (40 mp).

Apartment

Apartamente spatioase si generoase, dotate cu mini-bar, televiziune prin cablu, wi-fi gratuit, balcon, uscator de par, telefon, curatenie zilnica, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana. Capacitate: 2+2/3 (55 mp).

Apartment deluxe

Apartamente spatioase si generoase, dotate cu mini-bar, televiziune prin cablu, wi-fi gratuit, balcon, uscator de par, telefon, curatenie zilnica, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana. Capacitate: 2+2/3 (60 mp).

 

Detalii tarif si cina festiva

Tariful include: cazare, mic dejun, cina, acces gratuit la pisina interioara, sauna, sauna sarata, dus rece de soc, baie cu aburi, baie romana, camera de depozitare a echipamentului de ski, Wi-Fi, facilitati de preparare a ceaiului/cafelei in fiecare camera, serviciu turn down.        

Cina festiva de Revelion (obligatorie, inclusa in tarif) – 100 eur/adult, 50 eur/copil (2-12,99 ani).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie