Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL GARDENIA


Descriere

Localizare: hotelul este situat la 1500 metri fata de ski lift.
Facilitati: hotelul dispune de shuttle bus pana la ski lift, restaurant, bar cu semineu, piscina interioara, piscina pentru copii, salon de cosmetica, fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, SPA, spatiu de depozitare a echipamentelor sportive, room service, birou de schimb valutar, seif, lift, sala de conferinte( 120 de locuri), restaurant traditional bulgaresc .
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi single, aer condditionat, baie cu cada si dus, uscator de par, mini bar, telefon, televizor, conexiune la internet.
Apartament 1 dormitor: 1 dormitor cu pat dublu si living room cu canapea extensibila, baie cu jacuzzi pentru 2 persoane si cabina de dus, aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, uscator de par.
Gratuit: depozit de echipament de ski, shuttle bus pana la statia de ski lift (8:45-11:15 la fiecare 30 minute), acces internet, piscina, sauna, baie de aburi, fitness, Jacuzzi.
Contra cost: tenis de masa, masaj, solar, SPA.
Parcare : contra cost in limita locurilor disponibile.

oferte munte bulgaria 2020



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.