Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT


Descriere

Premier Luxury Mountain Resort este un hotel de 5* situat in statiunea Bansko, la poalele muntilor Pirin care ofera oaspetilor sai un sejur de neuitat intr-un peisaj de poveste. Se afla la 700 m de partia de SKI si 1 km de centrul orasului Bansko. Resortul a fost construit in anul 2009, iar in 2016 a avut loc ultima renovare.

Descriere

Locatia ofera acces la 70 km de pârtii perfect amenajate, ce oferă un cadru ideal pentru schi sau snowboarding.

 

Localizare

Situat in statiunea Bansko, la 1 km de centrul orasului si 700 m de partia de SKI.

 

Facilitati hotel

Hotelul Premier Luxury Mountain Resort pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati la cele mai inalte standarde: 2 restaurante, Wellness-Spa si centru de infrumusetare, piscina interioara incalzita si piscina exterioara sezoniera, centru de fitness, wi-fi gratuit,  mini club si animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri, magazin de suveniruri, parcare gratuita cu o capacitate de pana la 80 locuri (in limita disponibilitatii).

 

Facilitati camere

Smart

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera vedere catre oras si dispun de mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (30-42m²).

Smart Mountain View

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (42-46m²).

Smart Junior Suite

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera vedere catre oras si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (53-56m²).

Smart Junior Suite Mountain View

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (46-56m²).

Executive

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o vedere superba catre orasul Bansko si dispun de o zona de relaxare, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (31-41m²).

Alpine Executive

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de o zona de relaxare, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (30m²).

Executive Superior Suite

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o vedere superba catre orasul Bansko si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (31-63m²).

Executive Alpine Suite

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (56-60m²).

 

Detalii tarif si cina festiva

Tariful include cazare cu mic dejun, Wi-Fi, acces gratuit la piscina interioara, bai in stil Kneipp, sauna finlandeza, aroma sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, fitness, transfer la/de la telegondola in sezonul de iarna (conform programului stabilit de hotel), club pentru copii, parcare (in limita disponibilitatii).

In cazul tipului de masa Half Board nu sunt incluse bauturile, putandus-se alege intre cina de tip bufet sau meniu fix.

Cina festiva de Craciun pe 24.12 si pranz festiv pe 25.12 – optionale, se achita extra (tarifele nu includ si bauturile):

Cina festiva de Craciun pe 24.12 in Restaurant Dionyssos (tip bufet) - 60 Euro/adult, 30 Euro/copil (2-11,99 ani).

Cina festiva de Craciun pe 24.12 in Restaurant Amvrosia (meniu fix) - 100 Euro/adult, 50 Euro/copil (2-11,99 ani).

Pranz festiv de Craciun pe 25.12 in Restaurant Amvrosia (meniu fix) - 60 Euro/adult, 30 Euro/copil (2-11,99 ani)

Cina festiva de Revelion pe 31.12 – optional, se achita extra (tarifele nu includ si bauturile):

Restaurant Dionyssos (tip bufet) - 90 Euro/adult, 45 Euro/copil (2-11,99 ani).

Restaurant Amvrosia (meniu fix) - 150 Euro/adult, 75 Euro/copil (2-11,99 ani).

Restaurant Nectar (meniu fix) - 150 Euro/adult, 75 Euro/copil (2-11,99 ani).

Pe 24.12 si 31.12 nu se serveste cina standard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie