Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT IVAN RILSKI SPA RESORT


Descriere

Saint Ivan Rilski Spa Resort este un hotel de 4* situat in statiunea Bansko, la 10 minute de teleschi. Acesta pune la dispozitia oaspetilor sai servicii excelente de cea mai inalta calitate si multe activitati pentru placul fiecarui turist.

Descriere

Resortul a fost renovat complet in 2021, se intinde pe o suprafata de 16.000 m² care include o gradina generoasa, loc de joaca pentru copii si o parcare gratuita. Hotelul ofera 113 camere si 162 apartamente (cazare in regim hotelier) cu privelisti spectaculoase asupra orasului Bansko si Muntilor Pirin.

 

Localizare

Hotelul se afla la 1.2 km de partia de ski din Bansko.

 

Facilitati hotel

Oaspetii hotelului Saint Ivan Rilski Spa Resort se pot bucura de numeroase facilitati precum: wi-fi gratuit, restaurant cu terasa panoramica, lobby bar, zona de lounge, centru SPA pe 2 niveluri cu zona exclusiva pentru adulti, piscina interioara si jacuzzi, piscina exterioara incalzita, sala de fitness, mini club pentru copii, sala de conferinte, parcare gratuita, centru inchiriere echipament schi. Acest resort accepta si animale de companie.

 

Facilitati camere

Promo No Balcony

Camere luminoase, confortabile, modern mobilate dispun de urmatoarele facilitati: minibar (la cerere), serviciu de ceai si cafea, TV cu ecran plat, uscator de par, articole de toaleta gratuite, serviciu de trezire, garderoba. Capacitate: 2 adulti (24 mp).

Studio additional building

Studiouri situate in vilele cu apartamente din spatele cladirii hotelului. Acesta sunt confortabile, luminoase si dispun de facilitati precum chicineta complet utilata, frigider, zona de luat masa, balcon, televiziune prin satelit, uscator de par, articole de toaleta gratuite. Capacitate: 2+1 (30 mp).

Standard

Camere spatioase, lumioase si confortabile, cu mobilier modern, ofera vedere spectaculoasa catre orasul Bansko sau Muntii Pirin si dispun de facilitati precum canapea extensibila, minibar (la cerere), serviciu de ceai si cafea, TV cu ecran plat, uscator de par, articole de toaleta gratuite, serviciu de trezire, garderoba, balcon. Capacitate: 2 + 1 (34-37 mp).

Deluxe

Camere spatioase, lumioase si confortabile, cu mobilier modern, ofera vedere spectaculoasa catre orasul Bansko sau Muntii Pirin si dispun de facilitati precum canapea extensibila, minibar (la cerere), serviciu de ceai si cafea, TV cu ecran plat, uscator de par, articole de toaleta gratuite, serviciu de trezire, garderoba, balcon. Capacitate: 2 + 1 (46 mp).

1 Bedroom APT additional building

Apartamente situate in vilele cu apartamente din spatele cladirii hotelului. Acesta sunt confortabile, luminoase si dispun de facilitati precum living spatios cu chicineta complet utilata si dormitor separat, frigider, zona de luat masa, balcon, televiziune prin satelit, uscator de par, articole de toaleta gratuite. Capacitate: 2+2 (50 mp).

 

Detalii tarif si cina festiva

Tariful include cazare, mic dejun, cina, programe de animatie pentru copii, acces la internet, acces gratuit la camera de depozitare a echipamentului de ski, zona SPA (piscina, Jacuzzi, baie cu aburi, sauna finlandeza), fitness, transfer la/de la telegondola (conform programului), zona SPA pentru adulti (doar pentru oaspetii cu varsta peste 16 ani – sauna sarata, herbalsauna, 2 bai cu aburi, laconiu, zona de relaxare cu semineu).                        

Cina festiva de Revelion (obligatorie, inclusa in tarif; in restaurantul principal) - 160 eur/adult, 80 eur/copil (6-11,99 ani), copii 0-5,99 - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie