Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Krone


Descriere

Hotel Krone este situat in inima Bistritei, in apropierea centrelor de interes istoric si cultural, la distanta mica de banci, centre comerciale si statii de carburanti. Cu eleganta si personalitate memorabila, Hotel Krone se remarca prin atitudinea impecabila a unei echipe performante, dedicate conceptului ce defineste calitatea.


Situat la ultimele nivele ale unei cladiri recent renovate HK va pune la dispozitie un numar de 10 camere duble si 34 camere twin, cat si sala de fitness. Camerele va ofera o priveliste minunata, iar mobilierul ales cu bun gust de catre personal specializat va ofera un maxim de confort. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, televizor, tvcablu, internet si telefon. De asemenea, hotelul va pune la dispozitie lift si parcare.Pentru micul dejun Hotel Krone va pune la dispozitie o sala (Salon Bavaria) cu o capacitate de 80 de locuri, unde gazduim conferinte, simpozioane, zile de nastere si microrevelioane. Sala va pune la dispozitie si un video proiector. Daca ati ratat cafeaua de dimineata sau doriti sa programati o intalnire la o cafea aromata, o puteti face in cadrul hotelului la cafe bar-ul din dotar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.