Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cazare:
Hotelul are o capacitate de 23 camere duble cu pat matrimonial fiecare cu o suprafata de 45 mp. Camerele sunt dotate cu minibar, seif, televizor, telefon, acces Internet, paturi suplimentare disponibile la cerere.
Masa:
In restaurantul hotelului clientii pot servii mic dejunul. De asemenea, unitatea ofera oaspetilor posibilitatea de a servi masa in sistem bufet suedez iar pentru pauzele de cafea exista un salon special amenajat. Serile pot fi petrecute intr-o atmosfera intima si primitoare in barul de la parterul hotelului, ce ofera o gama larga de bauturi alcoolice si non-alcoolice.
Agrement:
Pentru petrecerea timpului liber, turistii au la dispozitie diverse spatii de agrement, intre care ultramodernul Complex Paradisul Acvatic, ce ii intampina cu 7 piscine cu design modern, terenuri de tenis si fotbal si un centru SPA cu vestiare. Accesul este gratuit timp de 3 ore pe zi pentru toti oaspetii hotelului, care pot profita de atmosfera primitoare si de serviciile de inalta calitate atat in timpul verii cat si iarna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie