Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la cateva minute de traseul ce conduce la Cascada si Canionul 7 scari (zona turistica reabilitata in vara anului 2015) cat si de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dambu Morii intins pe o suprafata de 1,5 hectare propune oaspetilor sai sa se bucure de aerul curat si splendoarea naturii neexplorate.

Aici turistii vor regasi gazde primitoare ale evenimentelor speciale (petreceri private, nunti botezuri, cununii) sau corporate (conferinte, teambuilding-uri, traininguri sau prezentari).

Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dambu Morii (31 de camere) este completata de:
- Restaurantul Dambu Morii (110 locuri);
- Sala de evenimente festive sau corporate Treselle (250 de locuri);
- Trei sali de conferinte.

Camerele dispun de terasa / balcon propriu iar design-ul loreste inspirat din dragostea noastra pentru natura.

Capacitatea de cazare este de 31 de camere:
- 21 camere duble;
- 10 camere duble superioare.

Structurile de cazare sunt dotate cu Led tv, terasa sau balcon propriu cu masa si scaune la cerere, telefon, wi-fi, minibar, seif, papuci de camera, uscator de par si grup sanitar cu cabina de dus.
Acces la piscina exterioara in sezon, gradina de vara cu sezlonguri (sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii);

Toate camerele duble superioare ( 34 mp si doua paturi matrimoniale) sunt pozitionate la parterul hotelului si se bucura de terasa proprie cu masuta si bancheta.

Camerele duble deluxe (24 mp si doua paturi twin) pozitionate la etaj se bucura de un tablou impresionant al naturii admirat de la balconul propriu in timp ce camerele pozitionate la parter se bucura de propria terasa cu gradina.

Camerele duble standard (24 mp si un pat twin) sunt pozitionate la etaj si au balcon propriu.

Echipa este pregatita sa organizeze si sa raspunda celor mai diverse cerinte ale evenimentului oaspetilor. Locatia dispunde de 3 sali de evenimente business:
- Sala Treselle ( 250 de locuri, set-up round tables);
- Sala Premier ( 80 de locuri, set-up teatru);
- Sala Privo ( 60 de locuri, set-up teatru).
Turistii au la dispozitie toate dotarile necesare desfasurarii evenimentului ( videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare si microfon, internet de mare viteza). Lumina naturala ofera o ambianta relaxanta si un mediu eficace.
Tarifele atractive ale meniurilor specifice evenimentelor business, coffee break-urile si slile de conferinta vor intari cu siguranta decizia alegerii locatiei Dambu Morii pentru gazduirea evenimentelor planificate.

Piscina exterioara a locatiei este deschisa in sezon ( perioada 1 iunie - 31 august ) intre orele 10.00 - 18.00. In afara acestei perioade, disponibilitatea depinde de conditiile meteo si de organizarea interna a locatiei.

De asemenea, la Dambu Morii oaspetii se pot bucura de sauna uscata/umeda si ciubare plasate la exterior.

NOU! Marabou - terasa cu piscina a hotelului este acum pregatita pentru desfasurarea celor mai spectaculoase petreceri in aer liber avand capacitatea de 350 de locuri.

Servicii unitate de cazare:
- loc de joaca pentru copii in aer liber (in sezon);
- parcare supravegheata video;
- servicii permanente in cadrul barului si receptiei (24h din 24h);
- gradina de vara cu flori, insula intre rau.

Se permite accesul animalelor de talie mica. (se percep taxe)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie