Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

****
Hotelul Royal Grand este situat pe plaja de pe coasta Marii Negre, in orasul Kavarna. Distanta pana la Varna este de 45 km. Distanta pana la Balcic - 18 km, distanta pana la centrul orasului Kavarna - 2 km.
Facilitati
Construita in 2018, o cladire de hotel pe 6 etaje. Receptie, restaurant cu terasa si vedere la mare, lobby bar, plaja privata, bar pe plaja, piscine (exterior si interioare), sala de conferinte cu echipament pentru 180 de persoane, fitness, centru SPA, masaj, medic la garda, serviciu de spalatorie. *Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati. Animalele de companie nu sunt permise.
Cazare
Check in: ora 14:00; Check out: ora 11:00
In total 137 de unitati.
Double Deluxe Room park view (max 2+1): Suprafata aproximativa de 26 mp. Au doua paturi obisnuite sau un pat dublu, terasa cu vedere la parc, aer conditionat individual, TV 32 inchi, cablu TV, telefon, mini-frigider (gol, folosit gratuit), Wi-Fi gratuit, seif gratuit, baie cu dus. , uscator de par.Ocuparea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti (3 adulti sunt acceptati, dar nu sunt recomandate si nu se accepta reclamatii legate de spatiu si confort).
Double Deluxe Room sea side (max 2+1): Suprafata aproximativa de 26 mp. Au doua paturi obisnuite sau un pat dublu, terasa cu vedere LATERALA la mare, aer conditionat individual, TV 32 inchi, cablu TV, telefon, mini-frigider (gol, folosit gratuit), Wi-Fi gratuit, seif gratuit, baie cu dus, uscator de par.Ocuparea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti (3 adulti sunt permisi, dar nerecomandati si nu se accepta reclamatii legate de spatiu si confort).
Double Deluxe sea (max 2+1): pat twin sau dublu, canapea extensibila. Suprafata aproximativa de 26 - 30 mp. Au doua paturi obisnuite sau un dormitor, terasa cu vedere frontala la mare, aer conditionat individual, TV 32 inchi, cablu TV, telefon, mini-frigider (gol, folosit gratuit), Wi-Fi gratuit, seif gratuit, baie cu dus. , uscator de par.Ocuparea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti (3 adulti sunt acceptati, dar nu sunt recomandate si nu se accepta reclamatii legate de spatiu si confort).
Family Room (max 3+1): Suprafata aproximativa de 50 mp. Aceasta este o camera mare si exista 3 paturi obisnuite si un fotoliu extensibil, balcon cu vedere la mare sau la parc/in functie de ocupare/, aer conditionat individual, TV (32 inchi), TV prin cablu, seif gratuit, mini-frigider ( gol, folosit gratuit), telefon, Wi-Fi gratuit, baie cu dus si uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
Apartments (max 3+1, 4+0): Suprafata aproximativa de 58 mp. Exista un dormitor cu doua paturi separate, despartit printr-o usa, un living cu o canapea extensibila, balcon cu vedere la mare sau la parc/in functie de ocupare/, aer conditionat, TV (32 inch), cablu TV, telefon, mini frigider (gol, folosit gratuit), Wi-Fi gratuit, seif gratuit, baie cu dus, uscator de par. Maxim
Capacitatea este de 4 adulti.
*Patutul este oferit gratuit la cerere prealabila.
Sport & SPA
Hotelul ofera piscina interioara cu apa minerala calda, piscina exterioara. Centrul spa este modern si dotat luxos. Centrul spa functioneaza cu apa minerala la o temperatura constanta de 27-30 de grade. Zona de relaxare include o sauna finlandeza, o camera de sare, o baie de aburi, sauna pe baza de plante, terapie cu galeata, dusuri de aventura si un centru de fitness.
Animalele de companie mici sunt permise; 30 de leva pe zi.
Parcare Parcare nepazita, limitata, contra cost 16 BGN pe zi.
Gratuit: sezlonguri si umbrele la plaja hotelului gratuit + beach bar (in limita disponibilitatii)

ALL INCLUSIVE

***Restaurant principal
*Mic dejun - bufet: rece si cald, gustari, fructe, show-cooking Bauturi calde, apa minerala, suc 07:30 - 10:00
*Pranz - buget: salate, aperitive, supe, cursuri, deserturi, fructe, show-cooking Bauturi racoritoare, bere, vin, bauturi calde 12:00 - 14:00
*Cina -buffet: salate, aperitive, supe, feluri, deserturi, fructe, show-cooking. Bauturi racoritoare, bere, vin, bauturi calde 18:30 - 21:00
*Gustari, Mic dejun tarziu - la Lobby Bar Biscuiti, prajituri Lapte cald, cafea, ceai, apa. 11:00 - 12:00
*Prajituri, prajituri, fructe, sandviciuri. 15:00 - 17:00
*Alcool bulgaresc, vin, bauturi racoritoare, bauturi calde, bere, lapte fierbinte, cafea, ceai, apa. 10:00-23:00

*Inghetata Inghetata 11:00 - 21:00
*Barul din hol Bauturi 11:00 - 23:00
Bea alcool bulgaresc - rakia , whisky , vodca , mastika , gin , rom , menta, bere
Bautura fara alcool - bauturi racoritoare, suc - suc si bauturi racoritoare
Bauturi calde - lapte, ceai, cafea.
Vin - alb si rosu

Servicii gratuite
Piscina exterioara pentru adulti si copii
Piscina interioara - incalzita cu apa minerala
Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja din fata hotelului - in functie de disponibilitate
Sezlonguri si umbrele de soare la piscina
Centru SPA : sauna finlandeza sauna pe baza de plante baie de aburi; dusuri de aventura galeti de soc arc de gheata
zona de relaxare camera sarata
Prosoape pentru piscina
Wi - Fi ; Seif in camera

Contra cost: Masaj ; Toate tipurile de bauturi din import; Curatatorie chimica, Parcare, Biliard Spalatorie, Calcatorie, Halat de baie pentru centru SPA

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.